Financiële administratie

De administratie: actueel, overzichtelijk en goed bijgewerkt

Als ondernemer wilt u op iedere manier kunnen schakelen. Kunnen zien waar u staat. Omzet, verlies en winst, kosten en prognoses. De financiële administratie vormt hiervoor de basis. Die moet kloppen. De inrichting van die administratie verschilt per ondernemer.

U kunt Go Advies inschakelen voor een werkwijze die het beste bij u past. Welke keuze u ook maakt, Johan van den Berg zorgt ervoor dat alle gegevens correct worden verwerkt zodat u inzicht krijgt en houdt in uw financiële positie.

Wij helpen ondernemers met

Cijfers & data uit de administratie

Een stabiele basis voor beslissingen

Wij zorgen dat uw administratie netjes en overzichtelijk wordt verwerkt en vragen door bij afwijkingen of onregelmatigheden. Wij geven tips en advies hoe u uw administratie kunt organiseren.

Het voeren van een administratie is één ding, lering trekken uit de financiële gegevens is een ander verhaal. Wij zorgen voor de beschikbaarheid van actuele en betrouwbare cijfers die essentieel zijn voor het bijsturen van uw onderneming.

Omdat wij werken met een select aantal ondernemers kennen wij uw bedrijf door en door. Wij adviseren over de te nemen beslissing en geven u een stabiele basis voor de besluitvorming binnen uw bedrijf.

'Onze administratie is up to date.'

“Bij onze vorige boekhouder kregen wij na het opmaken van de balans inzicht in de cijfers. Sinds Go Advies onze administratie verzorgt wordt alles up-to-date bijgehouden. De cijfers worden door een dashboard inzichtelijk gemaakt en tussentijds besproken. Van onze administratie krijgen wij geen hoofdpijn meer. Wij weten nu hoe ons bedrijf ervoor staat en kunnen onze focussen op ondernemen!”