Fiscaal

Ervaar het voordeel van onze fiscale kennis

Lig niet meer wakker over de vraag of u uw belastingaanslag kunt betalen. Johan van den Berg is boekhouder en fiscalist. En daar plukken zijn klanten de vruchten van.

Want voor een mkb’er is het gewoon ontzettend handig als iemand over zijn schouder meekijkt die doordenkt over de fiscale gevolgen. Natuurlijk zijn andere boekhouders ook goed thuis op het fiscale vlak. Maar zij zijn geen specialisten en moeten vaak weer iemand inhuren. Die extra schakel blijft u bij Go Advies bespaart.

Wij helpen ondernemers met

Fiscaal

Fiscaal advies als maatwerk service

Go Advies kijkt verder dan de verplichte stappen binnen het aangifteproces. Uw aangifte is een startpunt om samen met u de huidige doelen te evalueren en nieuwe kansen en mogelijkheden te vertalen naar groei.

'Heldere cijfers geven inzicht.'

Johan van den Berg over expertise en betrokkenheid: “Ik help ondernemers met financieel advies door ook te kijken naar het fiscale aspect. Dat is gewoon mijn tweede natuur. 

Ik reken oplossingen altijd even door. Daarbij richt ik mij op de mogelijkheden binnen de wettelijke kaders en niet op de onmogelijkheden. Zoals ik ook altijd goed let op de verwevenheid van bedrijf en privé”.

Johan van den Berg
Eigenaar Go Advies