Controlling

Flexibele controlling voor de groei van uw onderneming

Mkb-bedrijven missen vaak de mogelijkheden om gebruik te maken van hoogwaardige financiële kennis. Juist deze kennis en expertise is noodzakelijk om als onderneming te groeien. Go Advies biedt MKB’ers de mogelijkheid om de onderneming te ondersteunen met de flexibele inzet van een controller, bijvoorbeeld op parttime basis.

Wij helpen ondernemers met

Controlling

Waarom kiest u voor een controller?

Het voeren van een administratie is één ding, lering trekken uit de financiële gegevens is een ander ding. Kosten-batenanalyses, kostprijsberekeningen of winst- en verliesverwachtingen zijn heel belangrijk. Als ondernemer zijn dat de instrumenten voor financieel-economisch beleid.

Wat zouden de gevolgen zijn als we de prijs iets laten zakken? Of wat gebeurt er als we daar en daar de kosten op laten lopen? Voor dat soort overwegingen kan een controller uitkomst bieden.

Flexibele controlling inzet

Soms heeft u als ondernemer behoefte aan ondersteunende expertise met een frisse blik op uw organisatie. Go Advies heeft uitgebreide ervaring op dit gebied en gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg.

Door bedrijfsomstandigheden, zoals ziekte of onverwachts ontslag van een administrateur, ontstaat de behoefte aan extra administratieve ondersteuning.

Wij bieden deze ondersteuning en geven u de mogelijkheid om tijdelijk knelpunten te verhelpen door een flexibele inhuur op locatie.