Starters

Een goede start is het halve werk

Als beginnend ondernemer stapt u in een hele nieuwe wereld. Een droomwereld. Eindelijk eigen baas. Eigen verantwoordelijkheid. Niemand maakt nog geld aan u over op het einde van de maand. Loonstrookjes zijn verleden tijd. Uw verzekeringen en niet te vergeten uw belastingen moet u allemaal zelf doen. Of bent u daar bang voor? Welnee, natuurlijk niet.

Ondernemen is niet voor bange mensen. Dat wist u al. Maar het is wel belangrijk dat er orde en regelmaat komt in uw financiële administratie. Dat is nou net het werk van Go Advies. Wij begeleiden starters op een praktische manier met hun administratie. Want een degelijke en gestructureerde administratie mag er niet bij inschieten.

Wij helpen starters met

Inzicht in:

Inkomsten en uitgave, omzetbelasting en inkomstenbelasting

Wij vertellen u in het startende jaar elke maand of de inkomsten en de uitgave in de pas lopen. En natuurlijk helpen wij bij de btw- aangifte (per maand of per kwartaal). Bovendien helpen wij u met de inkomstenbelasting. Die hoeft u namelijk in het begin nog niet te betalen, maar later wel! Daarom geven wij een indicatie hoeveel u dient te reserveren. Zo hoeft u niet wakker te liggen van de vraag of uw de belasting wel kunt betalen.

Waarom kiest u voor Go Advies?

Alles op de app

Wij werken hier en u werkt daar. Daarom hebben wij voor u een super handige boekhoud-app ontwikkeld! Hierdoor heeft u realtime uw administratie beschikbaar in een financieel dashboard op de app. In één oogopslag kunt u zien ziet hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Dus bijvoorbeeld ook of u voldoende geld heeft staan om de btw te betalen en nog wat geld voor uzelf op te nemen.

Inkomsten en uitgaves, omzetbelasting en inkomstenbelasting

U kunt er ook voor kiezen om uw administratie op een andere wijze bij te houden. Het enige wat u dan hoeft te doen is uw inkoop-en verkoopfacturen en bankafschriften te uploaden op ons online-platform. Wij regelen dan dat uw inkoopbonnen, inkoopfacturen, verkoopfacturen, betalingen en ontvangsten in ons boekhoudsysteem worden verwerkt.

'Onze administratie is up to date.'

“Als startend ondernemer met TableStory, een bedrijf dat tafels op maat maakt, kreeg ik veel bruikbare adviezen. Samen is inzichtelijk gemaakt waar ik aan moest denken bij de start van mijn bedrijf. Go Advies is meer dan een administratiekantoor. Het is de bedrijfscoach die ik mij wens. Heerlijk!”