Administratiekantoor Altena nodig?

Kies voor rust en zekerheid

Zoekt u als ondernemer een administratiekantoor in Altena? Heeft u één onderneming of heeft u meerdere ondernemingen in verschillende kernen van de gemeente Altena? Zoekt u dus daarom een administratiekantoor in Altena en niet erbuiten? Waar uw ondernemingen in Altena zich ook bevinden, of het nu in Wijk en Aalburg, Veen, Drongelen, Meeuwen, Eethen, Andel, Woudrichem, Giessen, Rijswijk, Sleeuwijk, Werkendam, Waardhuizen, Hank, Dussen, Nieuwendijk, Genderen, Babyloniënbroek, Uitwijk, Almkerk, Uppel of Oudendijk is, Go Advies is hét administratiekantoor in Altena.

Wij zijn gevestigd in het hart van Altena in Almkerk, spreken de taal van de lokale ondernemers en kunnen u daarom van optimaal advies dienen. Johan van den Berg heeft ruim 30 jaar ervaring als boekhouder en fiscalist en levert maatwerk voor uw onderneming, zodat de financiële administratie precies bij u past. Als administratiekantoor in Altena geven wij u advies en inzicht over bijvoorbeeld omzet, kosten, prognoses, verlies en winst.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie altijd netjes is bijgewerkt, overzichtelijk is en actueel. Alleen zo heeft u, met de heldere cijfers die wij weergeven, de juiste basis om de goede beslissingen voor uw onderneming te nemen. 

Het administratiekantoor Altena voor alle financiële administratie

Omdat Go Advies uw financiële administratie scherp in de gaten houdt en goed georganiseerd, zien wij het meteen als afwijkingen of onregelmatigheden zich voordoen. Wij kunnen dan snel handelen en samen met u bespreken hoe er het beste bijgestuurd kan worden. Wij helpen ondernemers met regelmatig terugkerende werkzaamheden, die behoorlijk tijdrovend kunnen zijn voor u als ondernemer. Zo kunnen wij taken als het inboekwerk, zowel geautomatiseerd als handmatig, voor onze rekening nemen, net als het weergeven van tussentijdse cijfers en het opmaken van de jaarrekening. Ook salarisstroken, loonbelasting en loonheffingen nemen we van u over. Verder zijn we u van dienst bij het adviseren over arbeidszaken en arbeidsrecht.

Over Go Advies

Fiscale zaken en advies door een ervaren administratiekantoor Altena

Go Advies neemt graag de fiscale zaken als uw aangiftes op zich, zoals de aangiftes van omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting en loonheffingen en vennootschapsbelasting. Wilt u stoppen met uw bedrijf of het overdragen aan iemand anders? Heeft u vragen over erf- of schenkbelasting? Go Advies heeft de antwoorden en adviseert.

Bent u startend ondernemer en ziet u er tegenop om uw financiële administratie goed in te richten of van het begin af aan netjes op orde te houden? Neem vrijblijvend contact op met Go Advies en verneem wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wij helpen u met het verwerken van uw administratie, verschillende aangiftes, tussentijdse rapportages en het maken van een bedrijfs- en financieringsplan.

Erkend RB-kantoor

Go Advies heeft een erkenning als RB-kantoor. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.