Visie is belangrijk voor elke organisatie. Het gaat immers niet alleen om 'waar zijn we?' maar vooral ook om 'waar gaan we naar toe?'. Alleen met de juiste doelen voor ogen is succes voor de lange termijn te garanderen.

Als controller staat GO Advies naast de ondernemer of de directie. We stimuleren, adviseren en begeleiden bij het formuleren van doelen en het uitstippelen van de koers. Vervolgens ondersteunen we u ook graag bij het bewaken van de gekozen koers. Zodat de doelen inderdaad worden bereikt.

Op basis van jarenlange ervaring en expertise weet GO Advies de rol van controller op de juiste manier in te vullen en uit te voeren. Een controller staat immers midden in de organisatie en werkt samen met alle disciplines. Daarom besteedt GO Advies bijzondere aandacht aan interdisciplinaire en intermenselijke processen en contacten binnen een organisatie. Op die manier sluit onze ondersteuning bij het samenstellen van visie en beleid naadloos aan bij het specifieke karakter van uw bedrijf.