GO Advies is een initiatief van Johan van den Berg. Jarenlang heeft hij als Controller en Hoofd Administratie ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en bedrijven. Deze functies heeft hij onder andere uitgevoerd in de bouwsector en binnen een grote werknemersorganisatie. Dit heeft hem vertrouwd gemaakt met de specifieke werkwijzen binnen zowel de profit- als de non-profitsector.

Via GO Advies wil Johan van den Berg zijn expertise nu zo breed mogelijk inzetten. Als zelfstandig, onafhankelijk adviseur heeft hij de mogelijkheid om voor een scala van opdrachtgevers actief te zijn. Zoals bijvoorbeeld voor bedrijven en organisaties die niet de mogelijkheden hebben om eigen activiteiten op het gebied van controlling, financieel management en fiscaal advies op te zetten.

Zo combineert GO Advies een betrokken opstelling met een objectieve blik. Opdrachtgevers beschikken over eigen specialisten met een brede kennis en ervaring. Vanuit de intensieve samenwerking biedt GO Advies maatwerk in alle typen van financiële en bedrijfsmatige advisering.

Neem nu contact op met Go Advies:
Johan van den Berg
Van Limburg Stirumstraat 12
4286 BH Almkerk
06-403 84 211
info@go-advies.nl